Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Montaż za 600BRUTTO??

54 Odpowiedzi, 48799 Wyświetleń

tommatiz

2009-01-23, 16:53:43
Moderator
Panowie nie ma co, są na rynku pseudo monterzy i robia cyrk. Ostatnio miałem telefon od Pani ze znanej markowej cukierniczej firmy która na wstępie poprosiła o dyskrecję po czym zadała mi pytanie. Czy mogę przyjechać jako autoryzowany dystrybutor urządzeń firmy Mitsubishi (MHI) i sprawdzić jej nowo założone urządzenia bo ma pewnę zastrzeżenia. Pojechałem i zobaczyłem że ktoś kupił kilka urządzeń z marketu i sprzedał je i zamontował jako MITSUBISHI. Wszelkie naklejki były zerwane a w miejscu starych nowe przyklejone MHI włącznie z naklejkami na pilocie MHI. Tak się robi interesy Smile)). Pani pokazal mi ofertę cenową i zgadzało się żę cena jednostkowa odpowiadała cenie MHI 3.5kw tylko że ktoś kupił takie urządzenie pewnie za kilkaset groszy z marketu a sprzedał za 3500 tyś netto . I takie mamy kurwa firmy monterskie!!!!! Nie dość żę dokładają do ceny montażu bo za 600 nie da się założyć i utrzymać to jeszcze oszukują... SKANDAL....
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa