Panowie nie ma co, są na rynku pseudo monterzy i robia cyrk. Ostatnio miałem telefon od Pani ze znanej markowej cukierniczej firmy która na wstępie poprosiła o dyskrecję po czym zadała mi pytanie. Czy mogę przyjechać jako autoryzowany dystrybutor urządzeń firmy Mitsubishi (MHI) i sprawdzić jej nowo założone urządzenia bo ma pewnę zastrzeżenia. Pojechałem i zobaczyłem że ktoś kupił kilka urządzeń z marketu i sprzedał je i zamontował jako MITSUBISHI. Wszelkie naklejki były zerwane a w miejscu starych nowe przyklejone MHI włącznie z naklejkami na pilocie MHI. Tak się robi interesy
)). Pani pokazal mi ofertę cenową i zgadzało się żę cena jednostkowa odpowiadała cenie MHI 3.5kw tylko że ktoś kupił takie urządzenie pewnie za kilkaset groszy z marketu a sprzedał za 3500 tyś netto . I takie mamy kurwa firmy monterskie!!!!! Nie dość żę dokładają do ceny montażu bo za 600 nie da się założyć i utrzymać to jeszcze oszukują... SKANDAL....
)). Pani pokazal mi ofertę cenową i zgadzało się żę cena jednostkowa odpowiadała cenie MHI 3.5kw tylko że ktoś kupił takie urządzenie pewnie za kilkaset groszy z marketu a sprzedał za 3500 tyś netto . I takie mamy kurwa firmy monterskie!!!!! Nie dość żę dokładają do ceny montażu bo za 600 nie da się założyć i utrzymać to jeszcze oszukują... SKANDAL....
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY