Witam
Taki okres to jest jedyny czas który można poświęcić rodzinie, szczególnie dzieciakom. Swoim pasjom. Siedzenie przy telefonie i czekanie aż zadzwoni jest straconym czasem. Zamartwianie się źle wpływa na psychikę. Ostatnio przeczytałem sobie ,,Opowieść Indyjską'', opowiadanie jak tysiące innych. Zacytuje Wam fragment:
Mój przyjaciel otworzył szufladę w stoliku nocnym swojej żony i wyciągnął pakuneczek owinięty
w biały papier.
Odwinął papier i zobaczył piękny jedwabny komplet bielizny.
„Kupiła go, gdy byliśmy pierwszy raz w Nowym Yorku, jakieś 8 albo 9 lat temu… Nigdy tego
nie założyła.”
„Przechowywała to na specjalną okazję…”
„Dobrze. Myślę, że teraz będzie odpowiednia okazja.”
Zbliżył się do łóżka i położył tę bieliznę obok rzeczy, w które miała zostać ubrana jego żona
na pogrzeb.
Kilka dni wcześniej umarła…
Pewnych rzeczy nie wolno odkładać na później.
Pozdrawiam
Taki okres to jest jedyny czas który można poświęcić rodzinie, szczególnie dzieciakom. Swoim pasjom. Siedzenie przy telefonie i czekanie aż zadzwoni jest straconym czasem. Zamartwianie się źle wpływa na psychikę. Ostatnio przeczytałem sobie ,,Opowieść Indyjską'', opowiadanie jak tysiące innych. Zacytuje Wam fragment:
Mój przyjaciel otworzył szufladę w stoliku nocnym swojej żony i wyciągnął pakuneczek owinięty
w biały papier.
Odwinął papier i zobaczył piękny jedwabny komplet bielizny.
„Kupiła go, gdy byliśmy pierwszy raz w Nowym Yorku, jakieś 8 albo 9 lat temu… Nigdy tego
nie założyła.”
„Przechowywała to na specjalną okazję…”
„Dobrze. Myślę, że teraz będzie odpowiednia okazja.”
Zbliżył się do łóżka i położył tę bieliznę obok rzeczy, w które miała zostać ubrana jego żona
na pogrzeb.
Kilka dni wcześniej umarła…
Pewnych rzeczy nie wolno odkładać na później.
Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY