Nie chcę nikomu zajść za skórę ale ja od zawsze używałem telfonu na kielichy. Oczywiście że sam kielich dobrze zrobiony i skręcony powinien trzymać szczelność ale teflon nie zaszkodzi. Ja uzywam firmowego teflonu którego gaz nie rozpuszcza, nazwy nie pamiętam mogę później dopisać. ROZPISZĘ SWOJĄ MYŚL DO WSZYSTKICH. Miałem bardzo dobrego nauczyciela automatyka chłodniarza i od niego mam wiedzę. Zamontowałem + - 1000 klim robiąc 4000tyś kielichów i do dziś serwisuje swoje klimy na których nie mam nieszczelności!!!! Tylko od ponad dwóch lat jestem serwisantem i kurwa mam dość poprawiania kielichów po frajerskich ekipach monterskich które nawet nie mają sprzętu do dobrego ucięcia rurki nie mówiąc o kielicharce czy błachym teflonie za kilkanaście złotych. Więc pozwólcie że nie będę Wam tłumaczył po co się kielichuje.. odkręcam kielichy i co widzę?? Nawet się komus nie chciało ogradować rurki przed zrobieniem kielicha!!! Więc nie piszcie mi że mam się rozpisywać po co daje pierdolony teflon. Ja swoja pracę wykonuję zgodnie ze sztuką a nie na odpierdol!!!! Nie wkurwiajcie mnie następnym razem po co teflon
. Pzdr wszystkich włącznie z tymi frajerskimi ekipami którym brakuje podstawowej wiedzy nie wspominając o narzędziach ale jak Was nie stać na coś dobrego to nie montujcie klim.
ufff
. Pzdr wszystkich włącznie z tymi frajerskimi ekipami którym brakuje podstawowej wiedzy nie wspominając o narzędziach ale jak Was nie stać na coś dobrego to nie montujcie klim.
ufff
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY