Panie Niemrawy. To nieladnie nasmiewac sie z ludzi, ktorzy probuja panu pomoc jakby nie patrzec w trudnym temacie. Taka pompa prozniowa jest rzeczywciscie niezbedna do otworzenia serwisu chlodniczego jak i inne akcesoria typu zlaczki, manometry czy specjalne klucze do zaworow. Jezeli nie ma sie zielonego pojecia o instalacji to lepiej sie do niej nie zabierac. Rozumiem smykalke do majsterkowania bo sam lubie wszystko zrobic sam ale czasami nie warto inwestowac w potrzebne narzedzia i sprzet tylko do jednaj naprawy. Od tego sa specjalisci, ktorzy maja odpowiedni sprzet. Sam sie o tym przekonalem na wlasnej skorze chociaz bardzo ciezko mi to przyszlo. Czasami nawet majac wiedze nie mozemy czegos naprawic bo nie mamy odpowiednich narzedzi i to najbardziej wkurza.
Czlowieczek, ktory naprawil Pana klime pewnie uzupelnij w nij brakujacy gaz i tyle. Do tego akurat nie potrzeba zadnej pompy prozniowej.
Pozdrawiam.
Ja uwazam ze to forum jest barzo przydatne
Strzalka
Czlowieczek, ktory naprawil Pana klime pewnie uzupelnij w nij brakujacy gaz i tyle. Do tego akurat nie potrzeba zadnej pompy prozniowej.
Pozdrawiam.
Ja uwazam ze to forum jest barzo przydatne

Strzalka
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY