Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

kody błędów LG

23 Odpowiedzi, 33144 Wyświetleń

Rześki LUFT

2009-02-26, 20:57:35
Użytkownik
i takie cos wlasnie pogrąża naszą branżeSmile spytajcie sie kogos o kody błędów np pralekTongue nikt nie chce udostępnić! wszyscy trzymają język za zębami, a tu? kazdy sobie będzie naprawiał klimy i montował:| Ba! juz tak jest! u mnie firm montujących klimy jest dziesiątki ale żeby chociaż portafili naprawić lade chłodniczą to juz nikogo nie ma bo są jakies dziwne presostaty, zawory rozprężne, kapilary jakieś, gaz r404... nawet nie chcą na to patrzeć bo nie wiedzą skąd to sie tu wzięło! wczoraj miałem taki przypadek że mnie nie było w mieście i właścicielka sklepu w którym serwisuje lodówki obdzwoniła wszystkich w mieście i nikt nie chciał z nią rozmawiać nawet o ladzie! w koncu znalazła jedna firme to panowie fachowcy od razu wycenili naprawe na 5000PLN bo wszystko chcieli wymienić od sterownika po sprężarkę!!! a jak się okazało ja znalazłem przepalony drucik i wszystko działa!! no rozpisałem się nie na temat ale cóż wylądowałem sie chciażTongue
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa