Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

CZY JEST MOŻLIWE USZCZELNIENIE SPRĘŻARKI KLIMY ?

11 Odpowiedzi, 26853 Wyświetleń

slawicz

2009-03-05, 01:01:03
Nowy użytkownik
tom17 napisał(a):koszt wymiany wszystkich uszczelnień będzie niewiele wyższy niż wymiana tylko samego uszczelniacza wału więc nie ma sensu wymieniać na raty. poza tym są metody aby sprawdzić szczelność przed montażem w aucie.
nie mam zamiaru bawić się w RATY . Chcę by wykonano komplet uszczelnień za jednym zamachem i nie chodzi o koszty 1 czy 3 czy 16 uszczelniaczy. Pytam cały czas tylko o to czy ktoś to robił w swoim samochodzie i czy zdało to egzamin !!!!!???????
Pytanie takie stąd że w kilku serwisach powiedzieli mi iż taka regeneracja to pic na wodę bo i tak freon pójdzie poprzez nierówności wyfresoanego wału, więc kasa w błoto , dlatego przestali to robić ponieważ zbyt wielu klientów wracało bez gazu .
Nie wiem czy faktycznie używam innego języka , czy nikt tego nie przerabiał ale wszyscy chcą napisać "COŚ" tyle że nikt na temat .
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa