Witam wszystkich. Pisze tu po raz pierwszy. Interesuje mnie jak w tytule -stacja do klimatyzacji gdyż musze cos kupic dla swoich potrzeb -nie bede demontowal ani spawal klimy tylko napelnienie, czyszczenie bez ingerenci, i pojawia sie coraz wiecej pomysłów. moze poradzi ktos kto w tym siedzi /takie forum/
prosze:
Propozycja: d0 16 000 zł
Valeo Clim Fill Auto - niby ful wypas bezobslugowa , pelen automat, czy jest to warte zainteresowania i zakupu.
Natknelem sie na SECU-smart firmy Behr nie wiem jak cena pewnie zblizona do valeo ale opis ma zachecajacy,
Naprawde magia
, tu pisza o waeco sun texa bosch ..
Jak ktos bylby laskawy cos konkretnego tzn.
1. jaki producent - na co warto poswiecic czas i pieniadze.
Myslew ze dla osoby w ty siedzacej nie ma problemu z odpowiedzia na pytanie: co by kupil
A moze jakis mikro zestaw na start punktu uslug klimatyzacji samochodowej - i to by bylo to.
Prosze piszcie bo moge zbladzic.
Pozdrawiam jeszcze cieplo.
prosze:Propozycja: d0 16 000 zł
Valeo Clim Fill Auto - niby ful wypas bezobslugowa , pelen automat, czy jest to warte zainteresowania i zakupu.
Natknelem sie na SECU-smart firmy Behr nie wiem jak cena pewnie zblizona do valeo ale opis ma zachecajacy,
Naprawde magia
, tu pisza o waeco sun texa bosch ..Jak ktos bylby laskawy cos konkretnego tzn.
1. jaki producent - na co warto poswiecic czas i pieniadze.
Myslew ze dla osoby w ty siedzacej nie ma problemu z odpowiedzia na pytanie: co by kupil
A moze jakis mikro zestaw na start punktu uslug klimatyzacji samochodowej - i to by bylo to.
Prosze piszcie bo moge zbladzic.
Pozdrawiam jeszcze cieplo.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY