Witam.Temat stacji może jest wyczerpany ale chcę podzielić się z wami moimi relacjami z firmą Magneti Marelii.Kilka dni temu rozszczelnił mi się układ niskiego ciśnienia w mojej stacji clima tech plus.Skontaktowałem się z dystrubutorem w/w stacji a jest nią firma Alex ze Szczecina(wiem że jest to reklama ale uważam że solidne firmy trzeba reklamować) ta przyjęła zgłoszenie ,po kliku dniach zgłosił się do mnie serwisant z MM i stwierdził że nie jest w stanie usunąć usterki na miejscu więc zabiera ją do naprawy(początek sezonu a tu kicha) i tu zaskoczenie ,przedstawiciel firmy MM poinforował mnie że otrzymam w ciągu kilku dni stację zastępczą którą mogę używać do czasu naprawy mojej.Dzisiaj miałem telefon z MM że stacje otrzymam jutro (serwisant był wczoraj) .Nie wiem jak wy ale dla mnie firma MM dostaje 5+ za kontakt i szybkie załatwienie sprawy.Dodatkowo jako ciekawostkę podam że w tym roku razem ze stacją sprzedają w promocji tester diagnostyczny TESTER PLUS oraz zestaw do diagnostyki układu elektroniki.Cena wzrasta o ok 400 euro czy się opłaca zadecydujcie sami.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
STACJA obsługi KLIMATYZACJI - jaką wybrać???
98 Odpowiedzi, 327006 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY