Narazie zamówiłem sobie ten osuszacz i jak się ociepli a nadal to syczenie będzie mnie niepokoiło to podjade do serwisu gdzie mają stacje obsługi klimatyzacji żeby wypompowali, wymienili osusacz i wpompowali co trzeba i ile trzeba. Bo faktycznie to niewiadomo ile tak naprawde mam czynnika. Wiem tylko tyle że klima działa, chłodzi a ciśnienia są takie jakie podawałem wcześniej.
Mam jeszcze do Was pytanko. kiedy maszyna wysysa czynnik z układu to czy również wysysa olej w 100% czy tylko w pewnej ilości? I czy wszystkie oleje do klimatyzacji samochodowej są ze soba mieszalne? U mnie w instrukcji jest podana jakaś nazwa oleju jaki powinien byc użyty ale to pewno standard w instrukcjach że producenci samochodów podają swoje nazwy.
Mam jeszcze do Was pytanko. kiedy maszyna wysysa czynnik z układu to czy również wysysa olej w 100% czy tylko w pewnej ilości? I czy wszystkie oleje do klimatyzacji samochodowej są ze soba mieszalne? U mnie w instrukcji jest podana jakaś nazwa oleju jaki powinien byc użyty ale to pewno standard w instrukcjach że producenci samochodów podają swoje nazwy.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY