witam,
widzę, że lepiej chwalić się ile się ma roboty i kłucić się o to ile się kasuje za montaż. jeżeli mi umknęło to przepraszam ale nie zauważyłem np. informacji tym np., że klima może być prawie każda ale wydajnośc powinna być nie mniejsza niż 5 - 6 kW. klima na szybko złącze - jedno bo z taką się zetknąłem- ma ze 4 metry rur przymocowane na stałe to jdnostki wewnętrznej czyli potrzebujesz przejść przez ściane 1.5 m i reszta (2.5m) ci wisi
i się giba.
dobra rada - nie kupuj klim na r407 bo tanio można coś jeszcze znaleźć tylko r410a i nie oszczędzaj na mocy bo jak będziesz potrzebował chłodu to za mała klima będzie chodzić a efekt będzie mizerny,
pzdr.
widzę, że lepiej chwalić się ile się ma roboty i kłucić się o to ile się kasuje za montaż. jeżeli mi umknęło to przepraszam ale nie zauważyłem np. informacji tym np., że klima może być prawie każda ale wydajnośc powinna być nie mniejsza niż 5 - 6 kW. klima na szybko złącze - jedno bo z taką się zetknąłem- ma ze 4 metry rur przymocowane na stałe to jdnostki wewnętrznej czyli potrzebujesz przejść przez ściane 1.5 m i reszta (2.5m) ci wisi
i się giba.dobra rada - nie kupuj klim na r407 bo tanio można coś jeszcze znaleźć tylko r410a i nie oszczędzaj na mocy bo jak będziesz potrzebował chłodu to za mała klima będzie chodzić a efekt będzie mizerny,
pzdr.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY