Po potwierdzeniu że recykulacja powietrza powinna działać niezaleznie od klimatyzacji , całą sobote poswięciłem szukaniu przyczyny tej usterki i sie poddałem . Te przewody które dochodza do silnika recyrkulacji nie maja połaczenia ani z przłącznikiem którym sie załącza obieg wew/zew. jak również ze sterownikiem który steruje klimą . Wpierw szukałem po kabelku ale gdy kabelki te weszły w dużą wiązkę kabli musiałem zmienic sposób , i wówczas sprawdzałem multimetrem w tych punktach które podałem wczesniej . Czy ktos z Was wie albo sie domyśla gdzie jeszcze może być podłączony ten nieszczęsny silnik recyrkulacji , czy poprostu jest przerwa gdzieś w kablach . Najprosciej by było podłączyć go do przełącznika innymi przewodami ale czy on ma działać tylko w tej jednej pozycji przełacznika , czy moze sterownik klimy też go niekiedy załacza. Kupiłem nawet książkę napraw kangoo nowej wersji ale nie wiedzieć czemu nie ma tam ani opisu ani schematu klimy i tego silnika recyrkulacji dlatego tyle pytań a i jest to mój pierwszy samochód z klimą .
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
klima i silnik recyrkulacji powietrza w Kangoo?
19 Odpowiedzi, 24336 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY