Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

klima i silnik recyrkulacji powietrza w Kangoo?

19 Odpowiedzi, 24336 Wyświetleń

Bogdan

2007-04-01, 19:49:18
Nowy użytkownik
Po potwierdzeniu że recykulacja powietrza powinna działać niezaleznie od klimatyzacji , całą sobote poswięciłem szukaniu przyczyny tej usterki i sie poddałem . Te przewody które dochodza do silnika recyrkulacji nie maja połaczenia ani z przłącznikiem którym sie załącza obieg wew/zew. jak również ze sterownikiem który steruje klimą . Wpierw szukałem po kabelku ale gdy kabelki te weszły w dużą wiązkę kabli musiałem zmienic sposób , i wówczas sprawdzałem multimetrem w tych punktach które podałem wczesniej . Czy ktos z Was wie albo sie domyśla gdzie jeszcze może być podłączony ten nieszczęsny silnik recyrkulacji , czy poprostu jest przerwa gdzieś w kablach . Najprosciej by było podłączyć go do przełącznika innymi przewodami ale czy on ma działać tylko w tej jednej pozycji przełacznika , czy moze sterownik klimy też go niekiedy załacza. Kupiłem nawet książkę napraw kangoo nowej wersji ale nie wiedzieć czemu nie ma tam ani opisu ani schematu klimy i tego silnika recyrkulacji dlatego tyle pytań a i jest to mój pierwszy samochód z klimą .
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa