WITAM KOLEGÓW wymieniony zawór i czujnik plus oszuszac to tez nic nie dało przy obrotach dochodz to 16bary i sie wyłancza na wyłonczonym trzyma 8bary gosc mi dzis podpowiedział ze moze cewka kazał popukac w elektomagnes jak sie wyłaczy ale nie ma prady przy niej odcina prad i sie wyłancza kompresor 1kg jest wtłoczone sroda i oleju chyba 0,3
dzis dzwoniłem do serwisu ile by koszt podłaczenia do kompa to ładnie mi pani powiedziała 205zł podłaczenie a co dalej moze zas chcieli by wymieniac po koleji co jest mozliwe
jak wiekszos wymienic kaza po koleji
a kieszen dziurawa sie robii haha moze ktos cos napisze co moge sam zrobic by uniknac serwisu bo mi kieszen wyczyszczo!! wentylatory sie ładnie załanczaja a gdzie jest ten PRZETWORNIK CISNIENIA to pytanie mam do kolegi RADEK KLIMAT
dzis dzwoniłem do serwisu ile by koszt podłaczenia do kompa to ładnie mi pani powiedziała 205zł podłaczenie a co dalej moze zas chcieli by wymieniac po koleji co jest mozliwe
jak wiekszos wymienic kaza po koleji
a kieszen dziurawa sie robii haha moze ktos cos napisze co moge sam zrobic by uniknac serwisu bo mi kieszen wyczyszczo!! wentylatory sie ładnie załanczaja a gdzie jest ten PRZETWORNIK CISNIENIA to pytanie mam do kolegi RADEK KLIMAT
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY