Tak naprawdę to gdyby chciało Ci się ruszyć do najblizszej hurtowni chłodniczej to byś się o wszystkim dowiedział. Oni mają nie tylko urządzenia ale również handlują narzędziami. A i tak chcąc montować klimy będziesz prędzej czy pożniej zmuszony iśc do hurtowni.
Więc wydaje mi się, że wcale nie chcesz montować narazie klim, tylko wypytać się "czy to się opłaca"!!! Takie bynajmniej odnoszę wrażenie.
Jak można mieć doświadczenie i nie znać podstawowych narzędzi?????? Ciekawe...
To można porównać do komputerowca, który wie tylko jak kożystać ze wszystkiego na komputerze ale już wszystkich programów, akcesorii itd nie zna.
Trochę siara nie znać sprzętu, bo ja też dorabiam u ojca już 3 lata i po pół roku znałem nazwy wszystkich narzędzi i umiałem montować klimatyzator ale wiadomo, że wielu wielu technicznych rzeczy( odnośnie klimatyzacji) nie mowiąc już o chłodnictwie nadal nie wiem.
Lata praktyki robią swoje.
Więc wydaje mi się, że wcale nie chcesz montować narazie klim, tylko wypytać się "czy to się opłaca"!!! Takie bynajmniej odnoszę wrażenie.
Jak można mieć doświadczenie i nie znać podstawowych narzędzi?????? Ciekawe...
To można porównać do komputerowca, który wie tylko jak kożystać ze wszystkiego na komputerze ale już wszystkich programów, akcesorii itd nie zna.
Trochę siara nie znać sprzętu, bo ja też dorabiam u ojca już 3 lata i po pół roku znałem nazwy wszystkich narzędzi i umiałem montować klimatyzator ale wiadomo, że wielu wielu technicznych rzeczy( odnośnie klimatyzacji) nie mowiąc już o chłodnictwie nadal nie wiem.
Lata praktyki robią swoje.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY