Co do rurek, sory ale rurki, które były w komplecie to 10 cm rurki miedzianej z nakrętką następnie jakieś dziwne łączenie z rurką aluminiową (długość rurki aluminiowej 2.80) i znowu 10 cm na zakończeniu rurki miedzianej. Ja porzebowałem tylko niecały metr takiej rurki. Jak pojechałem do hutrowni to mi człwiek, który się tym zajmuje powiedział, że się tak nie robi bo są duże straty. Kupiłem wieć normlaną rurkę miedzianą w otulinie zakielichowałem i zamontowałem. Szczelność sprawdziłem mydłem w sprayu (takim do sprawdzania szczelności instalacji LPG w samochodzie).
Póki co nic nie ulatuje, nic nie śmierdzi i nie hałasuje. Jednak jeżeli klima mi padnie to napewno o tym napisze i przyznam się, że dałem z czymś ciała. Póki co jestem zadowolony a na jak długo zobaczymy - napewno nie mam zamiaru robić żadnej konkurencji. A jak w przyszłości trafie na solidny serwis to może faktycznie skusze się za jakiś czas na firmową klimę z montażem, nie mówie nie.
Póki co nic nie ulatuje, nic nie śmierdzi i nie hałasuje. Jednak jeżeli klima mi padnie to napewno o tym napisze i przyznam się, że dałem z czymś ciała. Póki co jestem zadowolony a na jak długo zobaczymy - napewno nie mam zamiaru robić żadnej konkurencji. A jak w przyszłości trafie na solidny serwis to może faktycznie skusze się za jakiś czas na firmową klimę z montażem, nie mówie nie.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY