Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Mało znane ale dobre...

44 Odpowiedzi, 39748 Wyświetleń

awax

2009-06-14, 19:49:35
Top użytkownik
patusX napisał(a):dominik ja konczylem tego chlodniczaka 2,5 roku temu i jeszcze byl tam jakis porzadek moja klase konczylo 16 osób i jeszcze uczyl tam Franciszek Bujnowski który mnie praktyowal a takze byl moim wychowawca ale od czasu kiedy zmarl niestety juz nie ma tam chlodniarza z teoria i praktyka zeby tam uczyl wiec skad ich brac moze awax lepiej szkole otworzyc?
Masz rację i sądzę,że uruchomienie takiej szkoły,a przynajmniej tego kierunku w istniejących szkołach jest niezbędne i z pewnością będzię realizowane.
Póki co wystarczy aby nowi adepci zawodu zrozumieli,że na początek powinni jednak zatrudnia się jako niewykwalifikowani i jaki ś czas praktykowac pod okiem fachowców.
Ja nie jestem przeciwnikiem powstawania nowych firm,a jedynie rozpoczynania takiej działalności przez osoby,które całą posiadaną wiedzę zdobyli z instrukcji producentów i z forów internetowych.
Wracając do kwestii szkoły to Krajowe Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji już rozpoczęło starania o zgodę na utworzenie Ośrodka Oświaty Pozaszkolnej.
Jeżeli takie dzoiałania nie będą powzięte jak najszybciej to zabraknie nam osób (takich jak Twój były nauczyciel) ,którzy swoją wiedzę mogliby przekazac .
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa