Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Problem z klimatyzacją w Ford Mondeo Mk3 2001 pb

9 Odpowiedzi, 25081 Wyświetleń

Digital123

2009-06-19, 17:34:40
Nowy użytkownik
awax napisał(a):Kup w którejśz hurtowni stację odzysku,czynnik chłodniczy ,zestaw manometrów,złącza,......................................................................
Potem kliknij i krok po kroku dowiesz się wszystkiego.
to proste,po co jechać do serwisu?,nie mam tu na myśl "Gościa,a serwis
Nie wiem czy to jest skierowane bezpośrednio do mnie?? Jeśli tak to co mam przez to rozumieć?? Że szkoda mi wydać pieniędzy na serwis??

Pierwsze zapraszam Pana do UK gdzie mieszkam, i pokazanie mi kompetentnego serwisu(bo naprawdę nie szkoda mi wydać pieniędzy na porządny serwis, a nie na partacza)który będzie w stanie zdjagnozować problem i nie zedrzeć ze mnie skóry, bo powiem szczerze że sam naprawdę nie mam czasu na grzebanie przy aucie, poprostu sytuacja mnie zmusza do tego, bo mam dość lokalnych partaczy którzy powinni kozy karmić a nie auta naprawiać.

Więc proszę nie wyciągać pochopnych wniosków, i jeśli nie ma Pan ochoty pomóc to proszę nie pisać.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa