Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

dobór urządzeń do komory

19 Odpowiedzi, 17679 Wyświetleń

dominik486

2009-07-08, 18:52:43
Zaawansowany użytkownik
Się trochę zdziwiłem bo za montarz+stelarz+4m rur chcą od 1800 do 2500zł + osobno podatek vat 22% i dojazd powyżej 30km 50zł Wink
Ciekawe jest to, że podpusciłem ich ze jestem gotowy wziasc taką klimę to oni biorą najpierw klime na siebie i powiedzieli "najszybciej" za 2 tygodnie przyjedziemy, poneważ teraz w te upały nie ma pan co szybciej liczyć!
Niech pan poda adres to my przywieziemy lkime jutro badz pojutrze i bedzie czekała na montarz.
Czyli na czysto mają spokojnie 1500zł Smile Trzeba podniesc stawki, tylko ze klienci wydaje mi sie ze beda niezadowoleni.

Z kwoty 1200zł powiedzmy jak bierze wiekszosc z nas trzeba odliczyc podatki to wychodzi ok. 936zł + stelarz 60zł = 930zł = rury ok 60zł w zwyz (no chyba ze są w komplecie = 870zł + kable i pcv albo wezyk do odprowadzenia skroplin ok 50 to na czysto mamy jakies 820zł.
Ciekawe czy klientów nie straszą ceny za montarz 2500zł Wink
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa