Tak zwykle podobne odpowiedzi słyszę tylko jak na razie prawie wszystko zrobiłem w aucie sam, rozrząd uszczelka pod głowicą zawieszenie i wiele innych i też zawsze słyszałem jak się nie znasz to zostaw, cóż naprawa samochodu to nie jest jakaś tajemna wiedza której przeciętny człowiek nie pojmie wręcz przeciwnie wystarczy pokazać co i jak a większość ludzi zrobi to samemu tylko jak to zabierać sobie chlebek? Lepiej trzymać w tajemnicy z nadzieją że nikt nie wygada jak coś zrobić.
Bez podstawowych narzędzi czyli bez czego? bo z tego co widziałem mam wszystkie klucze aby rozkręcić tą klimę na najmniejsze kawałki ja nie chce jej uszczelniać tylko przemyć wszystko co się da żeby ją udrożnić i wymienić ten filtr o którym mówił mechanik i liczyłem że ktoś mi tu podpowie co mogę myć i czym, czy są jakieś specjalne preparaty do tego?
Mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto się na tym zna i coś doradzi.
Bez podstawowych narzędzi czyli bez czego? bo z tego co widziałem mam wszystkie klucze aby rozkręcić tą klimę na najmniejsze kawałki ja nie chce jej uszczelniać tylko przemyć wszystko co się da żeby ją udrożnić i wymienić ten filtr o którym mówił mechanik i liczyłem że ktoś mi tu podpowie co mogę myć i czym, czy są jakieś specjalne preparaty do tego?
Mam nadzieje że znajdzie się ktoś kto się na tym zna i coś doradzi.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY