Kolego dominik486 temat płacy za montaż był ciągnięty o wiele za długo na forum za 1200. Jeżeli chcesz wiedzieć to w firmie w której ja pracuje to cena za podstawowy montaż klimatyzatora to 1200 pln. Oczywiście w biznesie o Vat się nie mówi więc cena jest ceną netto + 22%vat. Jestem z Warszawy i tu za mniej się nie da zamontować!!! Owszem że gdzieś np. Suwałki czy inna mniejsza miejscowość tam niższe ceny. My posiadamy wszystkie uprawnienia wszystkie certyfikaty i wszystko co jest potrzebne do sprzedaży montażu i serwisu gwarancyjnego i pogwarancyjnego dlatego jest taka cena a nie inna. Dodam że to cena wyjściowa ale tak jak pisałem jestem z centrum Polski i tu się nie da taniej. Owszem że spotykam oferty na montaż klimatyzacji za 850 pln netto ale po montażu przez taką firmę brak śladu, coś pada i klient ma problem bo ktoś nie odbiera telefonu. Cóż takie życie. tak więc ceny są zależne od regionu Polski i na to nic nie poradzimy. Życzę wszystkim pełnych stanów kont bo klienci teraz się pchają drzwiami i oknami
. Pzdr
. Pzdr
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY