Witam ponownie
Znowu jestem w punkcie wyjścia:
Wg. fachowców sprężarka jest idealna, daje prawidłowe ciśnienia. Jedyne, co stwierdzili, to kiepskie sprzęgło. Załatwiłem używkę, niewiele lepszą. Po zamontowaniu i napełnieniu wszystko jest po staremu - po kilku minutach od uruchomienia klimy zaczynają jęki kompresora
. W kwestii sprzęgła - włącza sie ciszej - wg. mnie wystarczyło zmniejszyć szczelinę a nie szukać innego.
I jeszcze jedno: wał sprężarki bez ciśnienia układu obraca się płynnie bez jakichkolwiek oporów.
No i co począć? Majster poleca jeździć i nie przejmować się a ja jestem wkurzony, gdyż kosztowało mnie to kupę kasy - nic więcej nie wiem, efektów brak.
Znowu jestem w punkcie wyjścia:
Wg. fachowców sprężarka jest idealna, daje prawidłowe ciśnienia. Jedyne, co stwierdzili, to kiepskie sprzęgło. Załatwiłem używkę, niewiele lepszą. Po zamontowaniu i napełnieniu wszystko jest po staremu - po kilku minutach od uruchomienia klimy zaczynają jęki kompresora
. W kwestii sprzęgła - włącza sie ciszej - wg. mnie wystarczyło zmniejszyć szczelinę a nie szukać innego. I jeszcze jedno: wał sprężarki bez ciśnienia układu obraca się płynnie bez jakichkolwiek oporów.
No i co począć? Majster poleca jeździć i nie przejmować się a ja jestem wkurzony, gdyż kosztowało mnie to kupę kasy - nic więcej nie wiem, efektów brak.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY