kiedyś zwróciłem się na forum o pomoc przy zakładaniu klimatyzacji i dogadałem się z użytkownikiem nawet zaawansowanym tego forum ( nicka jego nie podam bo nie jestem aż taki donosiciel) aby przyjechał do mnie na Ukrainę i sfinalizował samo podłączenie. wszystko było cacy ale do czasu-gostek przepadł ani be ani me.telefon zamilkł w czerwcu choć obiecał ze przyjedzie. no cóż różni ludzie bywają...
do rzeczy: nie ufając miejscowym pseudo fachowcom ( niestety to wschód) i nie mając innego wyjścia zamontowałem te 13 sztuk ( HAIER) samodzielnie a co najważniejsze
udało się-wszystkie pracują o.k. ( niektórzy zaraz dopiszą: na razie hi,hi)
no ale teraz czeka mnie pewnie dużo większy problem; jak to wszystko konserwować ,
posprawdzać parametry-już się obczytałem ale im więcej czytam tym mniej wiem. a wydawało mi się najtrudniejsze założenie. może ktoś pomoże :choćby czy w Polsce czynnik R22 można gdzieś kupić? i czy dużo go potrzeba do ewentualnego uzupełnienia
pozdrawiam
do rzeczy: nie ufając miejscowym pseudo fachowcom ( niestety to wschód) i nie mając innego wyjścia zamontowałem te 13 sztuk ( HAIER) samodzielnie a co najważniejsze
udało się-wszystkie pracują o.k. ( niektórzy zaraz dopiszą: na razie hi,hi)
no ale teraz czeka mnie pewnie dużo większy problem; jak to wszystko konserwować ,
posprawdzać parametry-już się obczytałem ale im więcej czytam tym mniej wiem. a wydawało mi się najtrudniejsze założenie. może ktoś pomoże :choćby czy w Polsce czynnik R22 można gdzieś kupić? i czy dużo go potrzeba do ewentualnego uzupełnienia
pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY