Jak już pisałem >nikt z nas nie jest ŚWIĘTY. Każdy ma jakieś ( mniejsze lub większe grzechy ). Jest jednak jakaś granica. Jeśli już mamy być <prześwietlani> to niema sprawy ja też godzę się na to - byle byłoby jak dawniej - co nie znaczy ze nie chcę aby było lepiej. Przydałoby się też z 2 lub 3 moderatorów którzy by choćby od czasu do czasu zerknęli na forum i sprawdzili co się tu dzieje. Sam ADMIN nie będzie wertował wszystkich działów i postów.
Z tym pomógł to nie taka głupia sprawa. Widać kto co pisze i ile a ile ma pomógł. Na innych forach to funkcjonuje i jakoś chyba pomaga. Mogą się jakieś nieprawidłowości trafić ale tych do końca nigdy nie da się uniknąć i na pewno będą mniejszym złem niż te które w tej chwili mają miejsce.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-08-17, 14:34:51 przez elektromechanik.)
Z tym pomógł to nie taka głupia sprawa. Widać kto co pisze i ile a ile ma pomógł. Na innych forach to funkcjonuje i jakoś chyba pomaga. Mogą się jakieś nieprawidłowości trafić ale tych do końca nigdy nie da się uniknąć i na pewno będą mniejszym złem niż te które w tej chwili mają miejsce.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY