Kiedyś na szkoleniu z Carriera odnośnie urządzeń typu Split Multi split i VRF temat doszedł do robienia kielichów. Pan inżynier wiek ok. 55 lat głównie i tylko za biurkiem pracował, opowiada jak je trzeba robić. Rozgadał się pokazywał rysunki maszynki do robienia kielichów oczywiście zaznaczył że najlepsza jest dziadkowa na zmienne kamienie ( wkładki) itd.... gdzie w końcu nie wytrzymałem i mówię: Szanowny Panie, wszyscy tu obecni nie od dziś zajmujemy się klimatyzacją chłodnictwem i co niektórzy maja na koncie ponad 1000 zamontowanych klimatyzatorów co daje 4000tys kielichów wykonanych i brak nieszczelności i wydaję mi się żę nie ma potrzeby tłumaczenia nam jak się je wykonuje bo tak na prawdę to my możemy pokazać i nauczyć Pana jak się je wykonuje.......... KONSTERNACJA, następny slajd. Na przerwie dostałem gratulacje od członków szkolenia
. Zgadzam się żę są teoretycy ale też i praktycy tak jak mój były szef wykładowca na PW który jak była potrzeba wsiadał w samochód i pytał się co trzeba zrobić aby coś przyspieszyć czy po prostu pomóc.... Pzdr Kolego R12 nie zapewniaj mnie że bym się pierwszy drapał po głowie bo w sumie nie wiesz jakie faktycznie mam doświadczenie i czym dokładnie się zajmuję. Nie stwierdzaj od razu faktu... Pewien jestem w 100% żę teoria nie idzie w parze z praktyką
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-09-08, 18:04:09 przez tommatiz.)
. Zgadzam się żę są teoretycy ale też i praktycy tak jak mój były szef wykładowca na PW który jak była potrzeba wsiadał w samochód i pytał się co trzeba zrobić aby coś przyspieszyć czy po prostu pomóc.... Pzdr Kolego R12 nie zapewniaj mnie że bym się pierwszy drapał po głowie bo w sumie nie wiesz jakie faktycznie mam doświadczenie i czym dokładnie się zajmuję. Nie stwierdzaj od razu faktu... Pewien jestem w 100% żę teoria nie idzie w parze z praktyką
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY