Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Kaseta Fujitsu - problem

32 Odpowiedzi, 28628 Wyświetleń

Jaxon999

2009-09-15, 19:48:57
Nowy użytkownik
Ta klimatyzacja to komplet
J wewn. AUY-30UU
J zewn. AOY-30UNBWL
pisze symbole z głowy ale takie są - zgodnie z cennikiem gdzie są sprzedawane komplety urzadzeń

i tak też są podłączone - montaż prosty tylko przez ścianę max 2 metry

Chodzi mi po głowie płytka z elektroniki w j. wewn bo już miewaliśmy takie przypadki
ze w nowych urządzeniach plytka była walnięta ale niby w klima-thermie twierdzą ze sterownik wtedy powinien pokazać jakiś kod błędu a tego nie robi.

Jutro będziemy znowu na obiekcie sprawdzimy jeszcze raz te kable ale już 3 razy to sprawdzaliśmy - nie wydaje mi się zeby to była wina podłączenia elektrycznego

Zworki z adresami komunikacji hmmm no racja są ale czy w przypadku nowego urządzenia które jest w komplecie mogło by to byc fabrycznie zle ustawione ?
Ze zworkami zgodnie z instruckją to należy coś mieszać jak np kilka kaset chcemy sterować jednym regulatorem - ale mogę się mylic - wcześniej przy kasetach - nawet takiego samego typu z fujitsu nie mieliśmy takich problemów

Pozdrawiam
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa