Witam
Mam prośbę jak możesz to wyślij mi swój nr telefonu, jak będę na miejscu to zadzwonię do Ciebie i pomożesz mi zlokalizować tą śrubkę. Szukałem tej śrubki zgodnie ze wskazówkami Bynia(były podobne do Twoich) ale jej nie znalazłem. Ponad 6 godzin zajęło mi doprowadzenie 5 jednostek wewnętrznych do stanu używalności. Byłem zmęczony a wódka w lodówce się chłodziła jak w każdą sobotę
i nie chciało mi się już wnikać. Obudowy miałem ściągnięte i żaluzje zdemontowane. Przez łopatki wirnika po prawej stronie widać metalowe okrągłe elementy gniazda osi wirnika. Dostępu do niego raczej nie ma, jak już to znajduje się pod klapką między elektroniką a rynną, tak mi się wydaje. Będę tam w środę bo muszę zlokalizować przecieki w dwóch układach. Jak skończę to wezmę się za wirnik.
Pozdrawiam
Mam prośbę jak możesz to wyślij mi swój nr telefonu, jak będę na miejscu to zadzwonię do Ciebie i pomożesz mi zlokalizować tą śrubkę. Szukałem tej śrubki zgodnie ze wskazówkami Bynia(były podobne do Twoich) ale jej nie znalazłem. Ponad 6 godzin zajęło mi doprowadzenie 5 jednostek wewnętrznych do stanu używalności. Byłem zmęczony a wódka w lodówce się chłodziła jak w każdą sobotę
i nie chciało mi się już wnikać. Obudowy miałem ściągnięte i żaluzje zdemontowane. Przez łopatki wirnika po prawej stronie widać metalowe okrągłe elementy gniazda osi wirnika. Dostępu do niego raczej nie ma, jak już to znajduje się pod klapką między elektroniką a rynną, tak mi się wydaje. Będę tam w środę bo muszę zlokalizować przecieki w dwóch układach. Jak skończę to wezmę się za wirnik.Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY