r12 napisał(a):Witamstefanbud napisał(a):Stefan dajesz rady fajnie.Chodziło o dtr a nie instrukcję użytkownika.PatrykC napisał(a):Witam.Witam
Montuje splita z wew. kasetową, 10 - 065 NHKI Dziwi mnie fakt związany z zasilaniem jednostki zewnętrznnej i chciałbym się poradzić. Otóż, zasilanie jest podawane do kasety i z kasety do zewnętrznej. Chodzi o to że w kasecie jest do wpięcia zasilania kość z 4 portami na kable, zero bezpośrednio do obudowy... Pozatym kaseta ma kości z portami na kabel sterujący do zew i [jak przypuszczam] na kabel do pilota przewodowego[oznaczenia X, Y i coś jeszcze] Wywnioskowałem że zasilanie do zewnetrznej muszę poprowadzić z kości do której wchodzi zasilanie kasety, kość jest przystosowana do mostkowania... I tu moje pytanie: Skąd mam do diabła wziąć takie mostki ??[przystosowanie to poprostu wystające pionowo do góry po 2 piny od każdego kabla] w komplecie z klimatyzatorem ich nie było a nie widzi mi się na skrętkę łączyć przewodów zasilających i mocować ich do tych samych portów... Czy ktoś z szanownych kolegów spotkał się z taką sytuacją ?
Pozdrawiam
Dasz rade, weź do ręki DTR urządzenia, chwile się zastanów. Rozwiązanie samo najdzie. NIE OBCINAJ ZA SZYBKO ORYGINALNYCH WTYKÓW. Myśl, myśl, myśl
Pozdrawiam
Ty R12 to wiem że nie rozumiesz.
Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY