PatrykC napisał(a):Potraficie czytać ze zrozumieniem ? schemat podłączenia znam, ogolniak skonczyłem, to potrafie takie rzeczy ^^ Dzis nie było9 mnie na danym obiekcie, ale jutro wam zrobie zdjęcia, bo chyba sie nie rozumiemy... Btw - w kartonie z kasetą była ksiązeczka dla uzytkownika w 4 jezykach[Oczywiście bez PL] w kartonie z zewnętrznyą było DTR... Ale nie o to mi chodzi ludzie w Kasecie kość w którą wpinasz zasilanie ma 4 porty czyli do niej podpinam zasilanie zestawu i zasilanie zewnętrznej. Moje pytanie brzmi, gdzie są mostki, żeby połączyć zasilanie kasety z zasilaniem zewnętrznej. Bo ta kość wyglada mniej wiecej tak że masz port do przykręcenia kabla i Z KOŚCI WYSTAJĄ JESZCZE PIONOWO PO 2 PŁYTKI STALOWE Rozumiecie, czy dalej nie bardzo ? I w moim wyobrażeniu powinny być w zestawie dwa kawałki kabla z zarobionymi złączkami pasującymi do tych pionowych płytek, tak żeby zmostkować [czytaj utworzyć połączenie] Kumacie, czy dalej nie ?Witam
Nowe modele np. ścienniaków mają trochę inne podłączanie, dlatego napisałem o obcinaniu wtyczek oryginalnych. W tym roku montowałem stare modele kasetonowych z 2008 i w tych nie było nic niepokojącego. Dlatego trochę zironizowałem Twój post
. Pytałem technicznego z Duvala czy jest coś takiego jak mostki, powiedział że nie ma. Może faktycznie zrób to zdjęcie. Jak chcesz DTR po Polsku to Ci prześle na maila zwrotnego.Pozdrawiam
Znowu ten starej daty niereformowalny wszystko wiedzący zaśmieca forum
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY