Taaak. wam dopłacać, że my się uczymy... Z tego co słyszałem to firmy dostają kasę za praktykantów od uczelni. Poza tym hmmm z tego co widziałem robota wygląda dużo inaczej niż w teorii: chodzi mi np. o dbałość o wyciekający czynnik. I piszę tu autoryzowanych serwisach i przedstawicielach, gdzie jedna osoba robi kokosy (szef), a reszta w dobrym okresie zarabia po 5 tys, ale pracując 7 dni w tygodniu po 12 godz i więcej, a i tak szef mówi że jest krucho... Skoro jest tyle roboty to jak może być krucho??
a co do dominika486 nie każdy ma tatusia co mu firmę zostawi. Niektórzy muszą zaczynać od zera i samemu walczyć o swoje. Ty miałeś wybór: czy studia czy posadka u tatusia, ja Polibuda albo zawodówka i tanie wina... Rozumiem, że już pracujesz w fachu i masz doświadczenie, ale moim zdaniem studia uczą pojmowania i szybkiego uczenia się, ja jeszcze dorzucam dwa języki
a co do dominika486 nie każdy ma tatusia co mu firmę zostawi. Niektórzy muszą zaczynać od zera i samemu walczyć o swoje. Ty miałeś wybór: czy studia czy posadka u tatusia, ja Polibuda albo zawodówka i tanie wina... Rozumiem, że już pracujesz w fachu i masz doświadczenie, ale moim zdaniem studia uczą pojmowania i szybkiego uczenia się, ja jeszcze dorzucam dwa języki
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY