Naprawiam sam bo przez trzy kolejne lata odbijalem sie od kilku serwisów w wawie i skutek byl taki rozwalany wentylator chodnicy ?polamany? , wymieniony sprzeglo kompresora po 3 miesiacach urwalo oddalem do innego serwisu a on stwierdza ze kompresor uwalony i sie nie nadaje do naprawy a olej czyscisienki i w poprzednim roku dobrze pompowal. Ze trzy razy przerabiali mi rurki bo byly za krotkie. Sprawdzaja szczelnosc dzisiaj a na drugi dzien nic sprawdzaja a tu chlodnica przerdzewiala. I co mam zrobic - poczytalem zakupilem chlodnice kompresor osuszacz bo ze dwa lata temu wynienili mi zawor na nowy zekomo, a w czoraj sprawdzilem ze bylo w nim grzebane, wiec musze kupic sobie nowy.
Co do cisnien to chyba sa w normnie bo jak wladowali mi bo tego nie mam gdzie zrobic to musze jechac do kogos kto mi moze nabic, zaladowalem 800 i cisnienia sa dobre. tem rurki mysle ze sa ok zimna na oko ma okolo 4-5C a ciepla jest wyczuwalnie ciepla.
Co do cisnien to chyba sa w normnie bo jak wladowali mi bo tego nie mam gdzie zrobic to musze jechac do kogos kto mi moze nabic, zaladowalem 800 i cisnienia sa dobre. tem rurki mysle ze sa ok zimna na oko ma okolo 4-5C a ciepla jest wyczuwalnie ciepla.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY