Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Problem z klimą LG - błąd 41

12 Odpowiedzi, 13039 Wyświetleń

fgr

2010-01-16, 13:43:05
Nowy użytkownik
No to po kolei :-) jestem użytkownikiem i jeśli chodzi o gwarancję to chwilowo z różnych względów nie mam jeszcze kart gwarancyjnych, itp. (ale to osobny temat) i czy wystarczy podać do LG nr seryjny agregatu czy muszę mieć wszystkie papiery z tym związane?

barbie zapewne odpowiedział/a/ na inny problem - tak jak napisałem jeden z klimatyzatorów pewnego dnia (a nawet bardziej pewnej nocy) sam się włączył. Tyle, że jest to Art Cool galeria i ma włącznik po lewej stronie + nie ma najmniejszej opcji na trzaśnięcie drzwiami czy przeciąg w okresie kiedy to się stało. Po prostu jakaś magia i tyle :-)

Na razie od rana błąd zniknął i się nie pojawił. Przy okazji odśnieżyłem dookoła agregat bo go trochę przysypało (stoi na balkonie na podłodze). Ale błąd zniknął i tak zanim to zrobiłem.

Czy ten czujnik (na rurze tłocznej) jest jakoś narażony na działanie warunków atmosferycznych? Czy jest to jakiś czujnik zabudowany i nie ma to znaczenia?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-01-16, 13:45:04 przez fgr.)
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa