Wydaje mi się,że te wszystkie rozprawy prowadzą do jednego wniosku:po prostu należy zlecić naprawę profesjonalnej firmie.Może kiedyś ci fuchmani gdy kilka razy zapłacą za to co popsuli bawiąc się na koszt Klienta to zmienią zawód,albo wrócą do szkoły.
Druga sprawa,że montażem i serwisem klim zajmują się m.in. osoby,które swoja wiedzę uzyskują jedynie na tego typu forach.To właśnie jest powodem,iż jestem przeciwnikiem publicznego podawania szczegółowych porad.Można to przecież zrobić na priv.,wiemy wtedy komu doradzamy .
Nie bez znaczenia jest także solidarność w branży i dbałość o swoje interesy.
Warto byłoby brać przykład z instalatorów i serwisantów ogrzewań niezależnych np Webasto,czy Eberschprecher,tam aby serwisować urządzenia i mieć dostęp do części i schematów TRZEBA MIEĆ AUTORYZACJĘ.
pozdrawiam
Druga sprawa,że montażem i serwisem klim zajmują się m.in. osoby,które swoja wiedzę uzyskują jedynie na tego typu forach.To właśnie jest powodem,iż jestem przeciwnikiem publicznego podawania szczegółowych porad.Można to przecież zrobić na priv.,wiemy wtedy komu doradzamy .
Nie bez znaczenia jest także solidarność w branży i dbałość o swoje interesy.
Warto byłoby brać przykład z instalatorów i serwisantów ogrzewań niezależnych np Webasto,czy Eberschprecher,tam aby serwisować urządzenia i mieć dostęp do części i schematów TRZEBA MIEĆ AUTORYZACJĘ.
pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY