Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Klimatyzator Fujitsu grzanie

18 Odpowiedzi, 26197 Wyświetleń

dominik486

2010-01-29, 19:37:05
Zaawansowany użytkownik
byniom napisał(a):Tak zwany zestaw zimowy to grzałka plus regulator wentylatora skraplacza gdzie regulator jest potrzebny tylko wtedy gdy klimatyzator pracuje na chodzeniu w warunkach zimowych , to tak dla wyjaśnienia bo kolega dominik486 nie opisał tego dokładnie Big Grin
Przyznaje, że nie ujołem tego dokładnie ale pytającemu chyba chodziło tylko czy mu powiedzieli dobrze, czy zle. Big Grin
Jeżeli chodzi o klimatyzatory mające pracować przy niskich temperaturach, to są do nich przystosowane, ale to zależy jak, co i gdzie.
W UPC też mówili mi, że będę miał internet 10Mb i co?? Dzwoniłem, że jest jakieś 2Mb w czasie największego użytkowania i się wszystko tnie - bardziej niż przy 1 Mb dawniej a oni, że te 10Mb to nie jest gwarantowana prędkość, tylko najwyższa, gdzie występuje może z 2h na 24h!!!! Jeżeli tak mi zależy to mogę za internet płacić 5 razy tyle jak za cały pakiet i będę miał gwarantowaną prędkość 10Mb i za jej brak będę mógł ich za to obciążyć. Pytanie, czy warto i się opłaca? Sami sobie odpowiedzcie Smile
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa