byniom napisał(a):Tak zwany zestaw zimowy to grzałka plus regulator wentylatora skraplacza gdzie regulator jest potrzebny tylko wtedy gdy klimatyzator pracuje na chodzeniu w warunkach zimowych , to tak dla wyjaśnienia bo kolega dominik486 nie opisał tego dokładniePrzyznaje, że nie ujołem tego dokładnie ale pytającemu chyba chodziło tylko czy mu powiedzieli dobrze, czy zle.
Jeżeli chodzi o klimatyzatory mające pracować przy niskich temperaturach, to są do nich przystosowane, ale to zależy jak, co i gdzie.
W UPC też mówili mi, że będę miał internet 10Mb i co?? Dzwoniłem, że jest jakieś 2Mb w czasie największego użytkowania i się wszystko tnie - bardziej niż przy 1 Mb dawniej a oni, że te 10Mb to nie jest gwarantowana prędkość, tylko najwyższa, gdzie występuje może z 2h na 24h!!!! Jeżeli tak mi zależy to mogę za internet płacić 5 razy tyle jak za cały pakiet i będę miał gwarantowaną prędkość 10Mb i za jej brak będę mógł ich za to obciążyć. Pytanie, czy warto i się opłaca? Sami sobie odpowiedzcie
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY