Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Mroźnia

24 Odpowiedzi, 34378 Wyświetleń

qwer0512

2010-03-06, 11:35:08
Nowy użytkownik
pawelek napisał(a):Dzięki koledzy za podpowiedzi. Budowa ma się rozpocząć po świętach, więc mam troszeczkę czasu na przygotowanie. W razie wątpliwości bardzo chętnie skorzystam z rady doświadczonych fachowców. Jest to moja pierwsza mroźnia, chcę to dobrze wykonać by klient był zadowolony. Niestety jest to troszkę trudny klient.
Czy ten kabel grzewczy jest niezbędny? Mroźnia będzie stała na stropie, pod spodem są inne pomieszczenia.
jesli nie polozysz kabla grzewczego to wiekszej tragedii nie bedzie, a co chodzi o styropian zamiast plyty to jest taki w tym problem ze do styropianu sklejki nie przymocujesz pozadnie a do plyty poliuretanowej pokrytej blacha i owszem. drzwi moglbym polecic ktorej marki mozna wziac a od ktorych sie trzymac z daleka ale firm tu sie nie reklamuje, pamietac jedak nalezy tak jak tu juz wspomniano o grzalce w oscieznicy, o tym ze blache trzeba wsunac chociaz 1cm pod oscieznice, ze prog trzeba podkleic z blacha i znitowac bo czasem nie wytrzymuje pod naciskiem wozka. montuje sie tez w scianie zawor wyrownujacy cisnienie do latwiejszego otwierania drzwi ale bez tego tez mozna przezyc
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa