Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Zasady i ustawianie parametrów odparowaniaw w urządzeniach chlodniczyc

23 Odpowiedzi, 22461 Wyświetleń

rybcia1

2010-03-08, 17:46:21
Nowy użytkownik
Bardzo dziękuję za te komentarze ,które wywołałem poprzez swoje zapytanie ?Zanim poprosiłem o to pytanie na forum przez dłuższy czas bacznie śledziłem ,oraz czytałem wszelkie - tak myślę fachowe komentarze dotyczące spraw chłodniczych i z tą dziedziną związanych.Byłem przekonany iż jest to portal ludzi wielce zrównoważonych pod względem literackim ,oraz wybitnych fachowców w tej dziedzinie.Pisząc to zapytanie moim celem nie było'' pochłonięcie'' czyjejś wiedzy oraz nauki czyimś kosztem ,gdyż sam jestem człowiekiem ,którego fascynuje ta dziedzina techniki oraz chcę ją pogłębiać,ale możliwość wymiany zdań,czy też poglądów,a nie wulgaryzmów typu ku...,itp.Myślę że za kilka lat gdy będę dysponował odpowiednią wiedzą na temat chłodnictwa moje pokolenie nie będzie musiało się wstydzić za post -chłodniarzy(mg-patusX,serwisantCr)-którzy za swoimi technikami noszą torby montażowe.Ja nie wstydzę się zapytań może trochę ironicznych,ale chciałbym jeżeli jest to możliwe otrzymać na nie podpowiedzi gdzie mogę szukać informacji bo same poradniki np. Ullricha czy dawne Szolca to już przerabiałem.
Na koniec chciałbym zwrócić się z prośbą do ludzi tworzących ten post,aby nie odpowiadali pochopnie na zapytania,a udzielali informacji z tym związanych,gdyż sami nie wiemy kto jest z drugiej strony ekranu.POZDRAWIAM WSZYSTKICH I OBECNYCH CHŁODNIKÓW.(nie chłodniarz).
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa