Panowie, prawda jest taka ze dziwi mnie, ze gdy wyczyscilem skraplacz z zewnatrz auto naprawde nie mulilo tak zauwazalnie, praktycznie nie czulem tego momentu gdy zalaczal sie kompresorek klimy. Faktem jest jednak ze ten efekt byl jednorazowy i bycmoze spowodowany mocnym wychlodzeniem chlodniby przez potraktowanie jej zimna woda z weza ogrodowego przez 10 minut.
Co to moze oznaczac? Czy moze byc to oznaka zbyt malei ilosci czynnika w ukladzie przez to nie zdarzy on sie schlodzic gdyz od razu wedruje dalej?? Plz pomozcie bo bede chcial w sobote podjechac do magika i dobic troche czynnika...
Czy sa jakies konkretne objawy zbyt malej ilosci czynnika chlodzacego w ukladzie??? Sprawdzilem w tabelce ze powinno tam zawitac jakies 600-650g (mam wersje 3D), moze koles wzial tabelke z wersji 5D ktora jest zupelnie innym autem (niepodobnym nawet) i tam idzie o 100g mniej gazu
Co to moze oznaczac? Czy moze byc to oznaka zbyt malei ilosci czynnika w ukladzie przez to nie zdarzy on sie schlodzic gdyz od razu wedruje dalej?? Plz pomozcie bo bede chcial w sobote podjechac do magika i dobic troche czynnika...
Czy sa jakies konkretne objawy zbyt malej ilosci czynnika chlodzacego w ukladzie??? Sprawdzilem w tabelce ze powinno tam zawitac jakies 600-650g (mam wersje 3D), moze koles wzial tabelke z wersji 5D ktora jest zupelnie innym autem (niepodobnym nawet) i tam idzie o 100g mniej gazu
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY