Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Split - tylko chłodzenie

18 Odpowiedzi, 17946 Wyświetleń

tommatiz

2010-04-05, 19:38:09
Moderator
elnino81 napisał(a):A jak np idziesz do apteki bo masz ból głowy to kupujesz przy okazji i bierzesz tez cos na np biegunke? Tak na zapas bo jest w zestawie taniej i wezmiesz jednoczesnie choc nie masz biegunki? Sorry za glupi przykład...ale potrzebuje chlodzic...nigdy nie bede potrzebowal tam grzac...od tego jest tam grzejnik - odlaczony zreszta bo sa tak duze zyski ciepla. Z takimi poradami Kolego narazasz laikow na niepotrzebne koszty. Pozdrawiam i dziekuje za dobre checi.
W całej mojej karierze miałem od groma klientów którzy chcieli tylko i wyłącznie klime z chłodzeniem ale po jakimś czasie odbierałem telefon z pytaniem czy nie da się przerobić na grzanie????? I dlatego wolę wytłumaczyć klientowi jakie sa różnice cenowe do pakietu ale tak jak napisałem rób co uważasz za stosowne Smile. Uważam że wcale to nie jest naciąganie klientów na koszta tylko racjonalne wytłumaczenie i opisanie plusów i minusów a i tak klient decyduje co chce kupić. Większość z nas miała przypadki że ktoś chciał samo chłodzenie i takie kupił a za jakiś czas pytanie żę jednak grzanie się by przydało. To nie jest naciąganie tylko oferowanie!!!!!!! Pzdr
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa