elnino81 napisał(a):A jak np idziesz do apteki bo masz ból głowy to kupujesz przy okazji i bierzesz tez cos na np biegunke? Tak na zapas bo jest w zestawie taniej i wezmiesz jednoczesnie choc nie masz biegunki? Sorry za glupi przykład...ale potrzebuje chlodzic...nigdy nie bede potrzebowal tam grzac...od tego jest tam grzejnik - odlaczony zreszta bo sa tak duze zyski ciepla. Z takimi poradami Kolego narazasz laikow na niepotrzebne koszty. Pozdrawiam i dziekuje za dobre checi.W całej mojej karierze miałem od groma klientów którzy chcieli tylko i wyłącznie klime z chłodzeniem ale po jakimś czasie odbierałem telefon z pytaniem czy nie da się przerobić na grzanie????? I dlatego wolę wytłumaczyć klientowi jakie sa różnice cenowe do pakietu ale tak jak napisałem rób co uważasz za stosowne
. Uważam że wcale to nie jest naciąganie klientów na koszta tylko racjonalne wytłumaczenie i opisanie plusów i minusów a i tak klient decyduje co chce kupić. Większość z nas miała przypadki że ktoś chciał samo chłodzenie i takie kupił a za jakiś czas pytanie żę jednak grzanie się by przydało. To nie jest naciąganie tylko oferowanie!!!!!!! Pzdr
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY