Zgodzę się z Wami że nie wszystkie chińczyki są głośne ale na przełomie kilku lat ich praca może ale nie musi być głośniejsza. Natomiast jeżeli chodzi o zużycie prądu to tu Panowie nie macie racji gdyż za zużyty prąd przez Inverter a ON/OFF w skali roku jest gigantyczna różnica. Może dla Was z kieszeni to nie zrobi większej pustki ale uwierzcie mi że sa klienci którzy przeliczają każdego grosika. Stawiam największa flaszkę jaka jest że podłączając dwa urządzenia tej samej mocy kW, Inverter i On/Off i testując je przez dany czas Inverter zdecydowanie zaoszczędzi
i tu jestem na wygranej pozycji. Wystarczy podłączyć cęgi a już będzie widać po pobieranym prądzie. Ale nie o to chodzi aby się wymądrzać mamy pomóc koledze w wyborze tego co będzie dla niego rozsądne i w dobrej cenie. Pzdr P.S. R40 przeczytaj co jest napisane na urządzeniach TOSHIBA Inverterowych: made in ........
i tu jestem na wygranej pozycji. Wystarczy podłączyć cęgi a już będzie widać po pobieranym prądzie. Ale nie o to chodzi aby się wymądrzać mamy pomóc koledze w wyborze tego co będzie dla niego rozsądne i w dobrej cenie. Pzdr P.S. R40 przeczytaj co jest napisane na urządzeniach TOSHIBA Inverterowych: made in ........
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY