R-40 napisał(a):Tu modelem nie będziesz a jak pisać nie potrafisz to nie pisz!! Sprawa prostaelektromechanik napisał(a):Rzeczywiście ciekawy temat- < Psiknięcie z zaworka - jak to się robi? >.Ja niejestem wykchwalikownym i nierobię powoli psi.Szpecem jest od języka pan tommatiz.Ja jestem niedoświadczony robiąc krótkie psi prrzeliczając na bary.Tommatiz wątek był jak najmniej.A dlaczego niepomyśleć wcale.Pewien kolega poucza drugiego kolegę zę jest teoretykiem nieznając podstaw języka polskiego i technicznego.Jakie ty masz doświadczenie.Moim zdaniem mierne aby być modelem.Ja z tego forum jak żyję nigdy niepozostałem mądrzejszy.Prosiłem o 2 rzeczy i nikt niepotrafił pomóc..Post napisałem twoim tokiem myślenia języka polskiego.
Temat godny wysoko wyspecjalizowanych fachowców.
I nie cytuj elektromechanika bo Twoje zdania są wyrwane z kontekstu. Myślami jesteś gdzieś indziej a piszesz coś w ogólę innego nie na temat. Już wiele osób zwracało Tobie uwagę o pisaniu na temat a Ty dalej swoje. Gwiazdki za to nie dostaniesz a najwyżej bana bo już masz połowę negatywów!!!! Więc daj człowieku na luz....
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY