sputnik masz oczywiscie racje i ja tez jestem tego swiadom. Sek w tym ze chcialem sprawdzic czy nawet w dosc niskiej temperaturze klima nie da rady schlodzic auta tak samo jak podczas upalow. Okazuje sie ze teoretycznie klima dziala wiec jest to kwestia wydajnosci a nie jakiegos zatoru - takie wnioski wyciagnalem jako laik w tematyce klimatyzacji samochodowej.
Niestety nadal nie jestem w stanie ustalic czy zbyt wysokie cisnienie po stronie wysokiego jest spowodowane zbut slabym dzialaniem skraplacza, zapchanym osuszaczem czy moze zle dzialajacym zaworem rozpreznym...
Najgorsze jest jednak to, ze na forum pomimo bardzo wielu fachowych porad ktore pomogly wielu uzytkownikom, nikt nie jest w stanie mi pomoc. Absolutnie nie mam do nikogo o to pretensji - po prostu boje sie ze serwis klimy jaki odwiedze, od razu zacznie wymieniac poszczegolne elementy a na to mnie nie stac niestety.
No nic - szukam dalej i czekam na WSZELKIE sugestie, Dzieki
Niestety nadal nie jestem w stanie ustalic czy zbyt wysokie cisnienie po stronie wysokiego jest spowodowane zbut slabym dzialaniem skraplacza, zapchanym osuszaczem czy moze zle dzialajacym zaworem rozpreznym...
Najgorsze jest jednak to, ze na forum pomimo bardzo wielu fachowych porad ktore pomogly wielu uzytkownikom, nikt nie jest w stanie mi pomoc. Absolutnie nie mam do nikogo o to pretensji - po prostu boje sie ze serwis klimy jaki odwiedze, od razu zacznie wymieniac poszczegolne elementy a na to mnie nie stac niestety.
No nic - szukam dalej i czekam na WSZELKIE sugestie, Dzieki
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY