Hmm... to dziwna sprawa. Obstawiam że wentylator jest czysty skoro wymieniałeś jednostkę. Zastanawiam się czy jak byś zdjął obudowę, wyjął kierownice żaluzje i tackę ociekową to byś miał podgląd na wentylator i wtedy odpalił klimę. Kropelki będą się wytrącały z wymiennika ale może wtedy zobaczysz skąd tak na prawdę ta strużka wody leci? Trochę zabawy i czasu i może zobaczysz co jest nie tak. Nic innego nie przychodzi mi do głowy chyba że masz dwie jednostki z jakimś błędem fabrycznym ale to raczej nie
. Daj znać jak się uporasz a ja dalej myślę... Pzdr Acha jeszcze jedna rzecz mi chodzi po głowie. Po zdjęciu obudowy po prawej stronie masz kolanka od wymiennika i czujkę na chłodnicy i tam jest taka sytuacja że woda się skrapla na tych kolankach i skapuje na boczną część tacki ociekowej obok elektroniki i może tam jest jakiś problem że woda przedostaje się w okolice wentylatora??
. Daj znać jak się uporasz a ja dalej myślę... Pzdr Acha jeszcze jedna rzecz mi chodzi po głowie. Po zdjęciu obudowy po prawej stronie masz kolanka od wymiennika i czujkę na chłodnicy i tam jest taka sytuacja że woda się skrapla na tych kolankach i skapuje na boczną część tacki ociekowej obok elektroniki i może tam jest jakiś problem że woda przedostaje się w okolice wentylatora??
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY