Auto clima servis.Wydruku nie mam,ale jak bardzo będzie sie domagał wydruku,to mu go zrobię...na twarzy.Banita moim zdaniem nie masz racji z tym,że po"naprawie"od naprawiacza mogę usłyszeć tylko,pocałuj mnie w d..e.Jak to jest z tą całą aparaturą do nabijania,że wychodzi na niej wszystko O.K,układ szczelny,a po nabiciu szlag wszystko trafia?Z awarią klimy mam pierwszy raz do czynienia,ale z ogrzewaniem postojowym przerabiałem tema wiele razy.Jedno ogrzewanie naprawiał mi fachman co zimę i kasowal jak cygan za babkę,do momentu zmiany fachofca na fachowca.ten trugi dał mi jedną radę,kup nowe ogrzewanie,bo z tego rupiecia pożytek będzie mial tylko poprzedni naprawiacz,co zima pewny klient.Przy okazji zapytałem czy jest możliwość sprawdzenia czujnika temperatury,bo poprzednik twierdził,że nie ma i skasował mnie za używany 200zł.Najpierw zaczął sie śmiać,po czym sprawdził ten czujnik i okazało sie,że jest dobry i że za 200zł może mi załatwić 4szt.O co mi chodzi?Chodzi mi o to,że zanim zaczne kogoś oficjalnie kogoś krytykować m,usze mieć pewność,że ten ktoś robi mnie w bola,a jak mnie robi w bola a ja za to płacę,to ja już zadbam o jego "reklamę".
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Wszystkie parametry na zegarach wzorcowo a klima nie działa.
31 Odpowiedzi, 37162 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY