Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

LG S12AT spadek wydajności po dwóch dniach

9 Odpowiedzi, 10231 Wyświetleń

marcinpoland

2010-06-20, 12:55:09
Nowy użytkownik
Jeśli chodzi o koszt to nie ukrywam że w moich okolicach mowa tu o Jeleniej Górze zaczyna się od 800zł przy instalacji do 5 m, ja co prawda znalazłem taniej gość przyjechał zobaczył i zaproponowano mi że jak sam wykonam przebicie przez ścianę to cena będzie 600zl i tak też zrobiłem, teraz już po fakcie czytając różne wypowiedzi wiem że w takiej instalacji trzeba zrobić próżnię ale monter nic takiego mi nie robił, po prostu zamontował korytka ułożył w nich przewody zarobił kielichy, poskręcał i poodkręcał zawory, żadne manometry nie były podłączane, szczelności nawet płynem do naczyń też nie robił. Teraz już wiem że odwalił lipę, trzeba było wcześniej podrążyć temat i może bym tego uniknął, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, teraz jak dzwonię i mówię o tym to niby urlop 3 tygodnie, więc nie będę czekać i wezwę jakiś inny serwis, może macie kogoś sprawdzonego z okolic J.G.

Kolego Banita, nawet jakbym miał ten klimatyzator z marketu to co??
Zaliczam się wtedy do innej kategorii ludzi którzy nie zasługują na pomoc bo kupują w marketach, może nie wszystkich stać na zakup markowych sprzętów, a może jak nie stać mnie na markowy to w ogóle nie powinienem mieć klimy bo to tylko rarytas dla bogatych. Pewnie jakbym u Ciebie dokonał zakupu lub skorzystał z Twojego serwisu byłaby inna wypowiedź z Twojej strony.
Zastanów się drugi raz zanim coś napiszesz i kogoś urazisz, nie wszystkich stać na markowe rzeczy.

Niżej zamieszczam fotki tego mojego sprzętu kupionego w markecie za 3000zl

[Obrazek: DSC00243.JPG]
[Obrazek: DSC00244.JPG]
[Obrazek: DSC00245.JPG]
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa