Jeśli chodzi o koszt to nie ukrywam że w moich okolicach mowa tu o Jeleniej Górze zaczyna się od 800zł przy instalacji do 5 m, ja co prawda znalazłem taniej gość przyjechał zobaczył i zaproponowano mi że jak sam wykonam przebicie przez ścianę to cena będzie 600zl i tak też zrobiłem, teraz już po fakcie czytając różne wypowiedzi wiem że w takiej instalacji trzeba zrobić próżnię ale monter nic takiego mi nie robił, po prostu zamontował korytka ułożył w nich przewody zarobił kielichy, poskręcał i poodkręcał zawory, żadne manometry nie były podłączane, szczelności nawet płynem do naczyń też nie robił. Teraz już wiem że odwalił lipę, trzeba było wcześniej podrążyć temat i może bym tego uniknął, ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, teraz jak dzwonię i mówię o tym to niby urlop 3 tygodnie, więc nie będę czekać i wezwę jakiś inny serwis, może macie kogoś sprawdzonego z okolic J.G.
Kolego Banita, nawet jakbym miał ten klimatyzator z marketu to co??
Zaliczam się wtedy do innej kategorii ludzi którzy nie zasługują na pomoc bo kupują w marketach, może nie wszystkich stać na zakup markowych sprzętów, a może jak nie stać mnie na markowy to w ogóle nie powinienem mieć klimy bo to tylko rarytas dla bogatych. Pewnie jakbym u Ciebie dokonał zakupu lub skorzystał z Twojego serwisu byłaby inna wypowiedź z Twojej strony.
Zastanów się drugi raz zanim coś napiszesz i kogoś urazisz, nie wszystkich stać na markowe rzeczy.
Niżej zamieszczam fotki tego mojego sprzętu kupionego w markecie za 3000zl
![[Obrazek: DSC00243.JPG]](http://www.nicramsat.hostoi.com/DSC00243.JPG)
![[Obrazek: DSC00244.JPG]](http://www.nicramsat.hostoi.com/DSC00244.JPG)
Kolego Banita, nawet jakbym miał ten klimatyzator z marketu to co??
Zaliczam się wtedy do innej kategorii ludzi którzy nie zasługują na pomoc bo kupują w marketach, może nie wszystkich stać na zakup markowych sprzętów, a może jak nie stać mnie na markowy to w ogóle nie powinienem mieć klimy bo to tylko rarytas dla bogatych. Pewnie jakbym u Ciebie dokonał zakupu lub skorzystał z Twojego serwisu byłaby inna wypowiedź z Twojej strony.
Zastanów się drugi raz zanim coś napiszesz i kogoś urazisz, nie wszystkich stać na markowe rzeczy.
Niżej zamieszczam fotki tego mojego sprzętu kupionego w markecie za 3000zl
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY