AS napisał(a):Witamstefanbud napisał(a):AS napisał(a):Jakie ciśnienia Kolega wpisuje w odpowiednie pozycje: absolutne, czy rzeczywiste?Witam
A jakie kolega by widział przy klimatyzatorach typu split? Czy warto mącić klientowi dodatkowo w głowie? Mam możliwość ustawienia w manometrze odczytu obu wartości ciśnienia.
Pozdrawiam
Zadałem bardzo proste pytanie po zapoznaniu sie z treścią, pokazanego wyżej protokołu serwisowego. Proszę o odpowiedź na pytanie.
Kolego AS, jeżeli zadaje się pytanie na forum to powinno się używać nomenklatury ogólnie znanej a nie przypisanej danemu środowisku, grupie społecznej, subkulturze. Termodynamika to taki dział fizyki związany z kolegi wykształceniem. W tym dziwnym aczkolwiek ciekawym dziale opisane są zjawiska ciśnień. Nauka podzieliła te zjawiska na względne i bezwzględne. Kolego AS, zanim odpowiem na zadane przez Ciebie pytanie zdefiniuj mi znaczenie ciśnienia absolutnego i rzeczywistego w Twoim rozumieniu. Kiedyś o tym już rozmawialiśmy że obrzezanie to nie to samo co wykastrowanie.
Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY