Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Wszystkie parametry na zegarach wzorcowo a klima nie działa.

31 Odpowiedzi, 37151 Wyświetleń

renegat35

2010-07-11, 20:15:13
Użytkownik
Kolego Tadeuszu po pierwsze nikogo nie krytykuje a raczej pozdrawiam. Następnie douczony za którego jak widzę się uważasz nie pytał by się jak zrobić by było dobrze. A doradzać ci nie ma sensu skoro jesteś< fachowcem> i doradzasz sam innym Wink Powiedz mi tylko jak sobie radziłeś 10 lat temu gdy nie było tych cudownych maszynek. Co nie którzy naśmiewają się z innych wulkanizatorów a połowa z nich sama nimi są, którzy oczytali się trochę mądrych książek i postów i uważają się za chłodniarzy. Prawdziwy chłodniarz nie kupiłby kombajnu bo wie jakie to g.... a tym bardziej że zwróci się jak dobrze pójdzie po dwóch sezonach no chyba że nie ma co robić z kasą albo po to by ładnie wyglądało <profesjonalnie>. W sumie nie rozumiem czemu tak się oburzyłeś, prawdziwy fachowiec nie zwróci na mojego posta nawet uwagi tylko się uśmiechnie i w duchu przyzna mi rację. Pozdro.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa