Witam, - no i sprawa się wyjaśniła - jak napisał jeden z kolegów jest to forum branżowe więc dla zawodowców więc nie dziwię się podejścia wielu userów do amatorszczyzny za darmochę ALE SKĄD MOGŁEM TO WIEDZIEĆ? Podczas rejestracji ani w FAQ-u nie spotkałem się z taką informacją (choć może żle szukałem???) gdybym wiedział nie rejestrował bym się i nie próbował uzyskać porad, więc poprostu zaszło nieporozumienie - urażonych i zbulwersowanych próbą wyciągnięcia informacji przepraszam i nie pozostaje mi nic innego jak zlikwidować konto i poszukać jakiegoś forum dla amatorów, choć tak sobie myślę że chyba takiego nie znajde bo ilu w końcu ludzi może mieć za hobby zajmowanie się swoją klimą? Chyba że coś znacie i zapodajcie linka
za pomoc dziękuje i pozdrawiam
p.s. na koniec - klime (jednostke wewnętrzną) musze (musze zadużo powiedziane ale chciałbym) ściągać ponieważ żona baaardzo nie chce się zgodzić na szpecącą (jej zdaniem!) jednostkę na ścianie więc obiecałem jej że będzie wisieć tylko w lato - i to jest warunek który dla św. spokoju chciałbym spełnić
a że mieszkam w blokach na ostatnim 4 p. to naprawdę są dni że już nie idzie wytrzymać bez klimy, aby spełnić żądania żonki kupiłem przenośnego splita z plecakiem ale ten z kolei nie daje mi spać
dlatego tak kombinuje z tym Splitem, może komuś się to wydawać śmieszne ale dla mnie święty spokój (żona
jest najważniejszy
zapomniałem - moi klienci to ludzie którzy nie potrafią poradzić sobie z komputerem (i całą otoczką) i choć m/i z tego żyje na wielu forach jeśli potrafie staram się pomagać, jeśli zadzwoni znajomy znajomego też pomoge i dopiero na końcu mówie -"Jeśli Pan/Pani jednak nie poradzi sobie prosze zadzwonić i odpłatnie usterke usune, co innego firmy - (nie z branży bo koledze z branży zawsze pomoge jeśli potrafie) - pozostałym firmom za darmoche nie pomoge
pozdro 4all
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-07-16, 06:33:02 przez JGX.)
za pomoc dziękuje i pozdrawiam
p.s. na koniec - klime (jednostke wewnętrzną) musze (musze zadużo powiedziane ale chciałbym) ściągać ponieważ żona baaardzo nie chce się zgodzić na szpecącą (jej zdaniem!) jednostkę na ścianie więc obiecałem jej że będzie wisieć tylko w lato - i to jest warunek który dla św. spokoju chciałbym spełnić
a że mieszkam w blokach na ostatnim 4 p. to naprawdę są dni że już nie idzie wytrzymać bez klimy, aby spełnić żądania żonki kupiłem przenośnego splita z plecakiem ale ten z kolei nie daje mi spać
dlatego tak kombinuje z tym Splitem, może komuś się to wydawać śmieszne ale dla mnie święty spokój (żona
jest najważniejszyzapomniałem - moi klienci to ludzie którzy nie potrafią poradzić sobie z komputerem (i całą otoczką) i choć m/i z tego żyje na wielu forach jeśli potrafie staram się pomagać, jeśli zadzwoni znajomy znajomego też pomoge i dopiero na końcu mówie -"Jeśli Pan/Pani jednak nie poradzi sobie prosze zadzwonić i odpłatnie usterke usune, co innego firmy - (nie z branży bo koledze z branży zawsze pomoge jeśli potrafie) - pozostałym firmom za darmoche nie pomoge
pozdro 4all
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY