No i mam problem. W wirniku wentylatora jednostki wewnętrznej w moim domu popękało parę łopatek od wirnika wentylatora. To znaczy pękła jedna a dalej poleciały następne. Koniec końców wirnik jest do wymiany. Przez ostatnie 3 dni próbowałem znaleźć jakiś serwis LG co mi to zrobi, ale poddałem się. Aktualnie stopień zapracowania firm montażami jest taki że nawet nie odbierają telefonów. Jeden serwisant powiedział mi w chwili szczerości abym zadzwonił na jesieni bo teraz to nikt takiego zlecenia nie zrobi.
Wirnik zamówiłem po wielu bólach i zacząłem czas oczekiwania, ale mam pytanie: Może ktoś ma tę część? W jaki sposób to wymienić samemu? Bo skoro nie mogę mieć serwisu to może sam dam radę, w końcu coś tam umiem, inżynierem jestem? Pomoże ktoś małym opisem wskazówką lub podeśle serwisówkę? Od której strony zaczać: silnika czy łozyska po drugiej stronie się dobierać?
Klima to LG G09AH.
Pozdro,
Marvin
Wirnik zamówiłem po wielu bólach i zacząłem czas oczekiwania, ale mam pytanie: Może ktoś ma tę część? W jaki sposób to wymienić samemu? Bo skoro nie mogę mieć serwisu to może sam dam radę, w końcu coś tam umiem, inżynierem jestem? Pomoże ktoś małym opisem wskazówką lub podeśle serwisówkę? Od której strony zaczać: silnika czy łozyska po drugiej stronie się dobierać?
Klima to LG G09AH.
Pozdro,
Marvin
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY