Okolice Kielc.
Właśnie słyszałem że w marketach można zakupić cos do wlasnego montażu.Odrazu z przewodami 3m ( i tyle w zupełności mi wystarczy).Tylko ponoć trzeba skręcić i wszystko gra.
Ważne że wiem ile ma miec mocy (myślalem wlasnie o 3,2 ) - tak mi wyszło z jakiegoś kalkulatora który gdzies znalazlem.
Jak wszystko można schować w bruzdach to lux (nie będzie mokra scianka
? )
Na allegro znalazlem nawet aukcje (już niestety zakończona ) z klimą ze wszystkimi przewodami,napełniona czynnikiem do przewodów o dł 5m.
Kurna na 2,5 tyś na razie mnie nie stać.
Więc albo faktycznie jest coś do samodzielnego montażu,albo odłożę sprawę na przyszły rok
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-07-27, 19:16:25 przez Albin.)
Właśnie słyszałem że w marketach można zakupić cos do wlasnego montażu.Odrazu z przewodami 3m ( i tyle w zupełności mi wystarczy).Tylko ponoć trzeba skręcić i wszystko gra.
Ważne że wiem ile ma miec mocy (myślalem wlasnie o 3,2 ) - tak mi wyszło z jakiegoś kalkulatora który gdzies znalazlem.
Jak wszystko można schować w bruzdach to lux (nie będzie mokra scianka
? )Na allegro znalazlem nawet aukcje (już niestety zakończona ) z klimą ze wszystkimi przewodami,napełniona czynnikiem do przewodów o dł 5m.
Kurna na 2,5 tyś na razie mnie nie stać.
Więc albo faktycznie jest coś do samodzielnego montażu,albo odłożę sprawę na przyszły rok
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY