mentor napisał(a):Jeżeli jesteś zleceniodawcą i masz uzasadnine podejrzenia zlecił bym pomiary na mój koszt.Jeżeli okazało by się że są negatywne obciążył bym wykonawcę instalacji.Darekas coraz bardziej mnie przekonujesz że jesteś wykonawcą tego problemu i niuczciwym graczem.w twoich wypowiedziach jako inwestora zamało stanowczości, a jeżeli się mylę to za dużo nieprofesjonalności w firmie którą wybrałeś.Zrobienie wiertłem przepustu pociągnięcie nożem elewacjii,wciśnięcie przewodu i kupienie 100mml dobranej farby nikogo do ruiny niedprowadziło.Tak apropo gdyby profesjonalizm istniał niebyło by tematu.Odnosi się to tak samo do wykonawców jak i zleceniodawcow.Coś za coś.
Mam podpisaną umową z autoryzowany instalatorem Daikin na wykonanie całej instalacji.
Być może nazwę firmy podam ale nie teraz dopóki nie dostanę od nich odpowiedzi.
A co pomiary mają pokazać słabszą izolację czy brak przewodu PE.
Co mogłem jeszcze zrobić więcej profesjonalnie...... już wiem..... przez montażem przeczytać wytyczne montażu, nauczyć się tego montażu i sprawdzać wszystko i wszystkich.
Teraz powiedz mi jak zrobić dziurę a później naprawić elewację wykonaną z wełny mineralnej.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY