Banita napisał(a):Temat dotyczy pomiarów ciśnień i związanych z tym temperatur różnych czynników chłodniczych a nie metod rozpalania ognia na forum.Jeżeli podczas rejsu zawiedzie elektronika sekstans pozostaje jedynym rozwiązaniem.W tym momencie albo będziemy mieli do czynienia z nawigatorem albo promotorem elektroniki neznającym się na nawigacji.Zapewne ty zaufasz elektronice o której niemasz żadnego pojęcia.Masz kombajn elektroniczny a twoja wiedza niepotrafi go wykorzystać.Jeżeli ktoś pyta o ceny to niepoto aby było drogie tylko skuteczne.Dlatego była taka moja odpowiedż.Przedstawiona moja metoda niczym w wynikach nieróżni się od twojej.Może poza wizerunkiem że posiadając taki sprzęt jesteś fachowcem dla klienta.Ale to tylko zdanie klienta a nie uczestnika rejsu gdzie nawigator jest nawigatorem a nie nabijaczem klimy z powodu posiadania maszynki cud z której rozumie tylko tyle jak podłączyć do zasilania.Witam
Siejesz herezje w każdym temacie. Praca z manometrem elektronicznym jest o wiele łatwiejsza, prostsza jest diagnoza układu chłodniczego. Właśnie dla tego osoba która ma mniejsze doświadczenie powinna go posiadać. Gówno wiesz o mojej wiedzy i podejściu do pracy wiec się nie wypowiadaj. Nie umiesz poprawnie pisać po polsku i słabo się znasz na chłodnictwie. Nie powinieneś w ogóle zajmować zdania w niektórych tematach. Osoba która idzie z manometrem i wydrukiem z właściwościami czynnika to gorzej niż laik. Słabo się uczyłeś i mało książek przeczytałeś i to jest przyczyna że boisz się między innymi elektroniki a może po prostu Cię nie stać na manometr za 1200zł, słabo idzie interes
ponieważ nie wiesz jak go sobie poukładać. Nie masz po prostu zdolności...Żal mi Ciebie, ale Ci nie pomogę od tego są inni specjaliści.
Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY