Banita napisał(a):byniom zgadzam się z tobą odnośnie firm.Ale czy niewarto sprawdzić pilota czy niezostał przełączony w funkcję grzania i owej pani nienarażać na dodatkowe koszty?Czekanie na efekt to czas.Mamy do czynienia albo z fachowcami albo cwaniakami .Atutem tej pani jest gwarancja.Czy Ty potrafisz czytać co ta Pani pisała??????? Ona wyraźnie napisała że jednostka zewnętrzna się włącza!!!! Nawet jak by pomyliła ustawienia z funkcją grzania to by żar szedł z parownika a u niej nic tylko się mieli powietrze czyli można inteligentnie zrozumieć że nastawy są OK a Ty od razu na prąd trój fazowy!!!!!!! MASAKRA
Idjotyzmem i przestępstwem jest sprowadzanie i sprzedaż urządzeń bez instrukcji w języku polskim co jest notoryczną przypadłością w niektórych markach klimatyzatorów.Niewiemy co to za urządzenie.Może trzyfazowe.Myląc fazy zazwyczaj wewnętrzna działa a sprężarka nieruszy.Na drodze ądowej przypadek nie do przejscia że klientka miała pomylone fazy ponieważ czytamy od lewej do prawej.L1-L2-L3.To tylko moja sugestja i spojżenie na problem.Ale napewno jest racją to aby pokazali swój efekt pracy.Nieukrywam że niejednokrotnie pokazywałem swój efekt pracy z braku czasu.Ale na efekt mojej pracy byłem pewien.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
klimatyzacja nowa typu slip chodzi a nie chłodzi nie skrapla się woda
37 Odpowiedzi, 38167 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY