Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

klimatyzacja nowa typu slip chodzi a nie chłodzi nie skrapla się woda

37 Odpowiedzi, 38167 Wyświetleń

tommatiz

2010-08-07, 09:46:53
Moderator
Banita napisał(a):byniom zgadzam się z tobą odnośnie firm.Ale czy niewarto sprawdzić pilota czy niezostał przełączony w funkcję grzania i owej pani nienarażać na dodatkowe koszty?Czekanie na efekt to czas.Mamy do czynienia albo z fachowcami albo cwaniakami .Atutem tej pani jest gwarancja.
Idjotyzmem i przestępstwem jest sprowadzanie i sprzedaż urządzeń bez instrukcji w języku polskim co jest notoryczną przypadłością w niektórych markach klimatyzatorów.Niewiemy co to za urządzenie.Może trzyfazowe.Myląc fazy zazwyczaj wewnętrzna działa a sprężarka nieruszy.Na drodze ądowej przypadek nie do przejscia że klientka miała pomylone fazy ponieważ czytamy od lewej do prawej.L1-L2-L3.To tylko moja sugestja i spojżenie na problem.Ale napewno jest racją to aby pokazali swój efekt pracy.Nieukrywam że niejednokrotnie pokazywałem swój efekt pracy z braku czasu.Ale na efekt mojej pracy byłem pewien.
Czy Ty potrafisz czytać co ta Pani pisała??????? Ona wyraźnie napisała że jednostka zewnętrzna się włącza!!!! Nawet jak by pomyliła ustawienia z funkcją grzania to by żar szedł z parownika a u niej nic tylko się mieli powietrze czyli można inteligentnie zrozumieć że nastawy są OK a Ty od razu na prąd trój fazowy!!!!!!! MASAKRA
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa